Yalova Kadıköy Belediyesi

KADIKÖY BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONU YAPIYOR

Geri

KADIKÖY BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONU YAPIYOR

6 Mayıs 2017
Kadıköy Belediyesi belde halkının düğünlerini yapabilecekleri bir salon yapmak için kolları sıvadı. Temeli atılan salonun yaz aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Kadıköy Belediyesi halktan gelen talepler doğrultusunda önemli bir çalışmanın daha startını verdi. Belde halkının düğünlerini Kadıköy'de bir düğün salonu olmaması nedeniyle merkezde yapmak zorunda kaldığını dile getiren Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Bir düğün salonu beldenin önemli ihtiyacıydı. Bu yönde halkımızdan da ciddi talepler alıyorduk. Uygun zamanı bekleyip temeli attık. Kısa sürede bu salonu bitirip belde halkımızın hizmetine açmak istiyoruz. Salonu çok amaçlı kullanacağız. Sadece düğünler değil beldemizde gerçekleştirilecek her türlü etkinlikte bu salon kullanılacak" dedi.
Salonun yapılmaya başlanması belde halkında da sevince neden oldu. Vatandaşlar, "Salon olmadığından ya başka yerlerde düğün yapıyor ya da herkes bahçesinde düğün yapıyordu. Bu salonun tamamlanmasının ardından artık her türlü cemiyetimizi burada yapacağız. Bizim sıkıntımızı görmezden gelmeyen Belediye Başkanımız Mehmet Şahin'e çok teşekkür ederiz" diye konuştular.