Yalova Kadıköy Belediyesi

KADIKÖY BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE SPOR ALETLERİ

Geri

KADIKÖY BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE SPOR ALETLERİ

6 Mayıs 2017
Kadıköy Belediyesi beldede bulunan Kadıköy İlkokulunun bahçesine çocukların spor yapmalarını sağlayacak aletler yerleştirdi.

Kadıköy Beldesinde yol, altyapı ve sosyal donatı alanları konusunda neredeyse durmaksızın çalışan belediye, öğrencilere yönelik hizmetlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda Kadıköy İlkokulu Okul Aile Birliği'nden gelen talep doğrultusunda okul bahçesine spor aletleri yerleştirildi. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Bizler geleceğimizin teminatı gördüğümüz gençlerimize yönelik yapılan çalışmaları en değerli yatırım kabul ediyoruz. Yol, alt yapı yaparsınız kaybolur gider. Ama çocuklarımıza gençlerimize yapılan yatırım bizden sonraki nesillere aktarılır. O nedenle Kadıköy İlkokulundan gelen talebi hemen yerine getirmek istedik. Okulumuzun bahçesine çocukların spor yapmalarına imkan tanıyacak spor aletleri yerleştirdik. Çocuklarımız ders aralarında bu aletlerden faydalanarak daha sağlıklı ve güçlü olabilecekler" dedi.
Veliler ise Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin'e teşekkür ettiler. Veliler, "Çocuklarımız artık burada spor yapabilirler. Taleplerimizi görmezden gelmeyen başkanımıza müteşekkiriz" diye konuştular.