KADIKÖY'DE İÇME SUYU ALTYAPISI GENİŞLETİLİYOR

KADIKÖY'DE İÇME SUYU ALTYAPISI GENİŞLETİLİYOR

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin Kirazlık Sokak'ta ki içme suyu hattı çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

Kadıköy Belediyesi beldedeki çalışmalara ara vermiyor. Bu kapsamda içme suyu hattı da her geçen gün geliştiriliyor. Belediye ekipleri altyapı çalışmaları kapsamında Kirazlık Sokağa da içme suyu hattını ulaştırdılar. Çalışmalar en çokta o sokağın çevresinde oturan vatandaşları mutlu etti. Kadıköy Belediyesine bu sokağa kadar su hattını ulaştırmalarından dolayı teşekkür eden vatandaşlar Kadıköy'ün her geçen gün daha modern bir yaşam alanına dönüştüğünü söylediler. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ise beldenin gelişimini sürdürdüğünü vurgulayarak, "Beldede yaşayan insan sayısı artıyor. Bu da gerek içme suyu ve gerekse kanalizasyon altyapımızı daha da genişletmemizi gerektiriyor. Kirazlı sokakta ki içme suyu hattı çalışmalarının temelinde de işte bu yatıyor. Tüm çalışmaları kendi ekiplerimiz ve imkanlarımızla sürdürüyoruz. Kısa süre içerisinde çalışma tamamlanacak ve Kirazlı sokağı en başından sonuna kadar suya kavuşturmuş olacağız. Bizim amacımız halkımızdan gelen talepler imkanlarımız dahilinde en hızlı şekilde cevap verebilmek. Bunu yapıyoruz ve halkımızdan gelen tepkilerde bizi mutlu ediyor" diye konuştu.