KADIKÖYLÜ BAYANLAR İÇİN SPOR ALANI

KADIKÖYLÜ BAYANLAR İÇİN SPOR ALANI

Kadıköy Belediyesi beldedeki bayanların spor yapabilmeleri amacıyla yeni bir spor alanının yapımına başladı.

Kadıköy Belediyesi bayanların spor yapmalarına ve bu sayede daha sağlıklı olmalarına katkı sağlamak için kolları sıvadı. Kadıköy Spor Sahasının yan tarafında bulunan belediyeye ait alanda düzenlemelere başlandı. Bu çalışmaların ardından oluşturulacak olan parka spor aletleri konularak bayanların spor yapmalarına imkan tanınacak. Kadıköy halkına hak ettiği hizmeti sunmak adına ellerinden gelen tüm çabayı ortaya koyduklarını dile getiren Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Beldemizde her alanda çalışmalar yapıyoruz. Altyapıdan üst yapıya, yeni belediye binasından sosyal alanların arttırılmasına kadar yapılan her çalışmanın temelinde ise belde halkımızın memnuniyetinin sağlanması yatıyor. Bu kapsamda beldemizdeki bayanları da unutmadık. Onların rahatça spor yapmalarına imkan tanıyacak bir alan oluşturuyoruz. Bu alanda boş zamanlarında spor yaparak daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini amaçlıyoruz" diye konuştu.