MEHMET TÜRKMEN PARKI TAMAMLANDI

MEHMET TÜRKMEN PARKI TAMAMLANDI

Kadıköy Belediyesi tarafından bir süredir yapım çalışmaları süren Mehmet Türkmen Parkı tamamlanarak hizmete açıldı.

Kadıköy Belediyesi tarafından Üsküdar Belediyesi'nin de desteği ile yapılan Mehmet Türkmen Parkı yaklaşık 3 ay süren çalışmalar sonrasında tamamlandı. İçerisinde çocuklar için oyun parkı, oturma alanları ve sosyal alanların bulunduğu park ilçe halkı tarafından da beğeniyle karşılandı. Kadıköy'e hizmet sözü verdiğini hatırlatan Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "İlçemizin ihtiyaçlarını hızla karşılamak, sorunları ortadan kaldırmak ve beldemizi halkımız için daha yaşanası bir yere dönüştürmek için gayret sarf ediyoruz. Bu kapsamda halkımızın ve çocuklarımızın faydalanacağı bir parkı daha hizmete soktuk. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Bu parkı yaparken bizden desteğini esirgemeyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve ekibine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Parkımız halkımıza hayırlı olsun" dedi.
Çocukların güven içerisinde oynamaları amacıyla çevresi tel örgülerle kaplanan park vatandaşları da memnun etti. Belediye Başkanı Mehmet Şahin'e teşekkür eden vatandaşlar, "Bu parkta çocuklarımız güven içerisinde oynarken bizde gönül rahatlığı içerisinde zaman geçirebileceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştular.