Yalova Kadıköy Belediyesi

Sıfır Atık Projesi

Sıfır Atık Projesi

16 Eylül 2019

Kadıköy Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi'ne tam destek vermeye devam ediyor.

Başkan Mehmet ŞAHİN, "İsrafın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, oluşan atık miktarının azaltılması, etkin toplama sisteminin kurulması ve atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme yaklaşımı için harekete geçtik, Belediyemiz atık projesi kapsamında üzerine düşeni fazlası ile yapmaya devam ediyor. Belde içinde yerleştirilen atık toplama ve geri dönüşüm üniteleri ile birlikte Belediye hizmet binasına yerleştirilen geri dönüşüm ünitelerinden sonra tüm hizmet birimleri odalarından da çöp kovaları kaldırıldık, çok kısa bir sürede atıkların geri dönüşüme kazandırıldığını ve bu kapsamda da çalışmalara devam ettiklerini” söyledi.