Yalova Kadıköy Belediyesi

YENİ BİNANIN KAZIKLARI ÇAKILIYOR

Geri

YENİ BİNANIN KAZIKLARI ÇAKILIYOR

6 Mayıs 2017
Kadıköy Belediye yeni hizmet binasının zemin etüdü çalışmalarının tamamlanmasının ardından kazık çakma işlemine geçildi.

Kadıköy Belediyesi bir süre önce yeni hizmet binasının yapımı için kolları sıvamıştı. Bu kapsamda ilk olarak binanın yapılacağı alanda zemin etüdü çalışmasına başlandı. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasının ardından binanın zeminine kazın çakım işlemi başladı. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin'de çalışmaları yakından takip ediyor. Binanın kısa süre içerisinde törenle temelini atacaklarını dile getiren Şahin, "Belediyemizin yeni binası gerek beldemize gerekse halkımıza yakışan bir yer olacak. Daha iyi fiziki şartlara kavuşturacağımız belediyemizde buna bağlı olarak verilen hizmet kalitesi de yükseltilmiş olacak. Belediyemizin zemin etüdü çalışmalarını tamamladık. Şimdide kazık çakım işlemlerini başlattık. Hedefimiz kısa süre içerisinde törenle binamızın temelini atmak" dedi.
Binanın 2016 yılı başlarında tamamlanarak hizmete açılması hedeflenirken binanın çevresinde ise çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.